Hoppa till sidans innehåll

Tränare 2018-19, del 2

03 OKT 2018 07:59
  • Skapad: 03 OKT 2018 07:59

Som meddelats har Marie Lassinantti minskat sin arbetstid i klubben, hon släpper de administrativa uppgifterna och kommer fokusera på att leda isträning. Maries totala arbetstid på is och mark är ungefär som tidigare. De administrativa sysslorna kommer från november att tas om hand av Maria Sandberg, som blir deltidsanställd i klubben som både tränare och administratör. I mellantiden innan Maria börjar fullt ut hjälper Elin Larsson till med samordning. Marie har från september även ett annat arbete och kommer under sin fritid att jobba en dag i veckan för Örebro KK. 

Vi hälsar även andra nya tränare välkomna. Vilma Sköld är inflyttad till Västerås från Mariestads KK och flera av våra egna tävlingsåkare som tar klivet att också vara tränare. Se förteckning över tränare här: http://www.konstakning.se/foreningen/tranare/

Träningarna planeras av en i en mindre tränargrupp som har övergripande ansvar för olika delar av verksamheten, vilket under hösten kommer att vidareutvecklas och tydliggöras. Tränargruppen består Marie Lassinantti, Ingeborg Fors Karlsson, Elin Larsson, Maria Sandberg, Emma Björklund, Malin Nilsson och Vilma Sköld.

Vi fortsätter att jobba på att få in ytterligare en tränare till för de högre nivåerna.

På tävlingar kommer vi att samarbeta över gränserna, med andra föreningar och tränare när det finns möjligheter och förutsättningar för det. Framförallt syftar det till att skapa goda förutsättningar för oss att bistå med tränare vid samtliga tävlingar, men också för att hålla nere kostnaderna (avgifter). Samarbeten skapar också goda arbetsvillkor för tränare. Först ut under hösten kommer Örebro KK att stå för tränare under A-tävling i Hammarö och IFK Västerås KK står fört tränare under A-tävling i Borlänge. Blir det aktuellt med fler samarbeten informeras det givetvis inför aktuell tävling. 

Styrelsen tackar alla tränarna för värdefulla insatser!

Skribent: Martin Joborn
Epost: Adressen Gömd

Våra sponsorer:

Mimer_logga_färg 

Vill du också sponsra oss?
Läs mer här 


Teijas skateshopFölj oss på Instagram
@ifkvasteraskk


Fler bilder från olika evenemang hittar du här
Bildgalleri

Postadress:
IFK Västerås KK - Konståkning
Box 213
72106 Västerås

Besöksadress:
Mimerhallen, Pontus Widéns väg
72223 Västerås

Kontakt:
Tel: +460761305440, +460702797196
E-post: This is a mailto link

Se all info