Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från DF


Hur möter vi morgondagens utmaningar? Hur kan vi jobba tillsammans för att skapa världens bästa idrott? Det var fokus för gårdagens dialogträff i Surahammar.
 
Nu har Samsyn Västmanland tagit fram ett formulär för dig som har upplevt en situation som du tycker strider mot de riktlinjerna som finns i Samsyn Västmanland.
 
Även tjejer ska kunna satsa på att nå långt som fotbollsspelare. Därför finns sedan ett antal år tillbaka en flickakademi i Västmanland som ett komplement till den ordinarie föreningsträningen. Nyligen genomfördes en inspirationsdag i Skinnskatteberg
 
Välkommen till Västmanlands Idrottsförbunds, Stiftelsen Klackbergsgården och SISU Idrottsutbildarnas extra årsmöten/stämma 2017.
 
En föreläsning om kvinnor, idrott och jämställdhet.
 
I slutet av mars startade Västmanlands Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna #idrottskampen.
 

Tävla med #svettochwatt

(2017-04-05 10:29)
Vilken förening i Västmanland är bäst på energibesparing? Bästa förening vinner ett träningsläger! Vi efterlyser föreningar, lag eller träningsgrupper som vill tävla på Instagram med #svettochwatt
 
Västmanlands Idrottsförbund har en ny logotyp! ”Den tidigare logotypen behövde bytas då vi inte längre fick använda kronan ovanför landskapsvapnet” berättar Maria Engelfeldt, distriktsidrottschef på Västmanlands Idrottsförbund.
 
Styrelsen för Västmanlands Idrottsförbund har fattat beslut om fördelning av SDF-bidrag för 2017.
 
Samhället, såväl som idrotten, är i ständig förändring. Nu besöker vi Västerås för att diskutera framtidens barn- och ungdomsidrott.
 
Samhället, såväl som idrotten, är i ständig förändring. Nu besöker vi Norberg för att diskutera framtidens barn- och ungdomsidrott.
 
Teater, föreläsningar, paneldebatt och inspiration. Nästan tre år har gått sedan kulturprojektet Läget startades upp. I veckan var det dags för en avslutande konferens.
 
I Tillberga har ett unikt samarbete startats upp för att få barn och unga att stanna kvar på orten. I fredags genomfördes den första aktiviteten. Viktor Frisk, ena halvan av popduon ”Samir och Viktor”, fanns på plats för en föreläsning.
 
Överallt i vårt län finns de. De som vi ofta tar för givet, men som ändå är så betydelsefulla. Idag hyllar vi en av idrottens förebilder – Anna Andersson.
 
Samhället, såväl som idrotten, är i ständig förändring. Nu besöker vi Norberg för att diskutera framtidens barn- och ungdomsidrott.
 

Våra sponsorer:

Mimer_logga_färg 

Vill du också sponsra oss?
Läs mer här 


Teijas skateshop


Följ oss på Instagram
@ifkvasteraskk


Fler bilder från olika evenemang hittar du här
Bildgalleri

Postadress:
IFK Västerås KK - Konståkning
Box 2080
72002 Västerås

Besöksadress:
Mimerhallen, Pontus Widéns väg
72223 Västerås

Kontakt:
Tel: +46(0)761305440, +46(0)702797196
E-post: This is a mailto link

Se all info