Hoppa till sidans innehåll

Förbundsutredningen

22 JUN 2020 08:47
Självklart tar vi i IFK Västerås Konståkningsklubb tar skarpt avstånd från alla former av kränkningar och jobbar aktivt för att förebyggga och motverka dem.
  • Skapad: 22 JUN 2020 08:47

Ni har säkerligen läst om de händelser som inte får ske, men ändå skett, i konståkningsklubbar i Sverige. Svenska Konståkningsförbundet har efter kännedom om dessa kränkningar tillsatt en oberoende utredning. En preliminär rapport från utredningen kan ni läsa här om ni är intresserade.

Vi i IFK Västerås Konståkningsklubb tar skarpt avstånd från alla former av kränkningar, av såväl åkare, tränare, frivilliga inom klubben, föräldrar och alla andra. Vi arbetar kontinuerligt förebyggande med vår värdegrund Glädje, Glöd och Gemenskap.

Styrelsen, tillsammans med våra tränare utvecklar kontinuerligt ett öppet, tillåtande och konstruktivt arbete tillsammans. Vi har löpande dialog och diskussioner i frågor om vår värdegrund. Vi i styrelsen har fullt förtroende för våra tränare med det värdegrundsarbete som de arbetar med i den dagliga verksamheten och som också sker fortlöpande tillsammans med oss, våra åkare och föräldrar på de årliga föräldramötena.

IFK Västerås Konståkningsklubb erbjuder träning i konståkning på olika nivåer där var och en ska ha möjlighet att uppnå sin egen fulla potential genom lustfylld träning, där alla respekterar varandra för vem och hur man är. 

Att åka konståkning ska vara roligt, stärkande och ge möjlighet till en livslång träningsform!

Det är viktigt att vi alla hjälps åt i arbetet mot eventuella missförhållanden och skulle du ha något att rapportera så tveka inte att höra av dig till våra tränare eller någon av oss i styrelsen.

//Styrelsen, genom Lena Windahl, Ordförande, This is a mailto linkSkribent: Martin Joborn
Epost: Adressen Gömd

 

Våra sponsorer:

Mimer_logga_färg 

Norströms entreprenad

Vill du också sponsra oss?
Läs mer här 


Teijas skateshopFölj oss på Instagram
@ifkvasteraskk


Fler bilder från olika evenemang hittar du här
Bildgalleri

Postadress:
IFK Västerås KK - Konståkning
Box 213
72106 Västerås

Besöksadress:
Mimerhallen, Pontus Widéns väg
72223 Västerås

Kontakt:
Tel: +46761305440, +46705535899
E-post: This is a mailto link

Se all info