Hoppa till sidans innehåll

Sponsring av IFK Västerås KK

13 JAN 2020 22:08
Klubbens sponsringsgrupp jagar sponsorer i stort och smått för att vi ska kunna ha verksamhet av hög kvalité och ändå hålla nere avgifter. Gruppen skickar nu ett meddelande till klubbens alla medlemmar.
  • Uppdaterad: 13 JAN 2020 22:08

Meddelande från sponsringsgruppen:

Hej!

Fler härliga aktiviteter skapar gemenskap för våra barn som åker konståkning i IFK Västerås konståkningsklubb. Vi är några föräldrar som tagit oss an uppgiften att jobba upp föreningskassan i syfte att kunna få ned kostnaden för läger, träningar, kläder och andra roliga aktiviteter för våra barn.

För att nå detta mål vill vi att ni alla bidrar!

Man kan bidra på olika sätt, kanske med att fixa sponsring från ett företag, få fram produkter att sälja på avslutningar eller kanske känner ni någon som kan bidra med något praktiskt till ett läger eller en tävling (priser, fikabröd, tryck på kläder, kläder, mat på läger, transporter, blommor eller gosedjur till tävlingsförsäljning) Vi känner att ju fler som kan hjälpa till ju mer har vi att vinna!

Vi som är med i gruppen har för avsikt att kontakta flera större företag i Västerås i syfte att berätta om vår förening och få dem att bidra med pengar eller annat för att förbättra verksamheten och få ned kostnaderna för den enskilda åkaren.

Företagen ska kunna sponsra på fyra olika nivåer beroende på hur mycket de vill bidra med. Varje nivå ger olika mycket reklamutrymme. Bl.a. erbjuds att finnas på skyltar i Mimerhallen och ABB arena samt tryck på föreningens kläder. Mer specifik om detta kommer att skickas ut längre fram.

Har du frågor eller idéer kontakta gärna:
Linda Rosander. This is a mailto link, Tarja Östman, This is a mailto link, Andreas Svensson, This is a mailto link, Niklas Karlsson, This is a mailto link

Företagspaket

Huvudsponsor
Pris och upplägg enlig överenskommelse.

Guld    15 000 kr
Logo på skylt i ABB arena
Tryck på kläder
Logo på hemsida Logo i programblad vid arrangemang

Silver    10 000 kr
Logo på skylt i ABB Arena
Logo på hemsida
Logo i programblad vid arrangemang

Brons   5000 kr
Logo på hemsida och i programblad vid arrangemang

Skribent: Martin Joborn
Epost: Adressen Gömd

Våra sponsorer:

Mimer_logga_färg 

Vill du också sponsra oss?
Läs mer här 


Teijas skateshopFölj oss på Instagram
@ifkvasteraskk


Fler bilder från olika evenemang hittar du här
Bildgalleri

Postadress:
IFK Västerås KK - Konståkning
Box 213
72106 Västerås

Besöksadress:
Mimerhallen, Pontus Widéns väg
72223 Västerås

Kontakt:
Tel: +46761305440, +46705535899
E-post: This is a mailto link

Se all info