Hoppa till sidans innehåll

Tack för lyckat tävlingsarrangemang!

17 NOV 2021 21:36
Tävlingskommittén gratulerar alla åkare till fina prestationer och tackar alla funktionärer för god medverkan. Nästa tävling är 12-13 mars - boka gärna in det!
  • Skapad: 17 NOV 2021 21:36

Helgens tävlingsarrangemang Västeråspiruetten genomfördes på ett lysande sett. Tävlingssuget var stort - det var rekord i antalet deltagare. Många åkare gjorde tävlingspremiär. Stämningen var god. Tävlingen flöt på bra. Tävlingen sändes på nätet för dem som inte kunde närvara.

Tävlingskommittén vill rikta ett varmt tack till alla som bidrog till tävlingen: åkare, tränare och funktionärer. Många funktionärer provade på nya områden vilket var glädjande. Caféet var välbesökt och blev en social samlingspunkt. 

Tävlingsarrangemangen är viktiga både för åkare och klubben som helhet. Utan engagerade föräldrar och funktionärer dör konståkningens tävlingsverksamhet. Vi hoppas och tror att ni som var i ishallen kände att bidrog i stort och i smått. 

Nästa tävlingsarrangemang är 12-13 mars 2022. Då är det en så kallad "klubbtävling" som genomförs. Vi hoppas på lika engagerade åkare och funktionärer då.

Hälsningar,
Tävlingskommittén
This is a mailto link

Skribent: Martin Joborn
E-post: Adressen Gömd


  Följ oss på sociala medier:

    

Bilder från våra aktiviteter: 
Bildgalleri 


Våra sponsorer:

Mimer_logga_färg 

Norströms entreprenad

Vill du också sponsra oss?
Läs mer här 


Handla din utrustning hos:
Teijas skateshop


 

 

Postadress:
IFK Västerås KK - Konståkning
Box 213
72106 Västerås

Besöksadress:
Mimerhallen, Pontus Widéns väg
72223 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info