Kom ihåg att ladda ner och använda MedlemsAppen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Västerås Konståkningsklubb
Konståkning
Säsongsstart HT 2022
2022-07-25 15:29

Snart startar terminen. För dig som undrar över träningstider och grupper kommer vi att skicka information ungefär en vecka före terminsstarten. 

 

Träningsgrupperna startar:

Vecka 33 - Tävlingsåkare.

Vecka 34 - Konståkningsskola och träningsåkare (vi går på is vecka 36).

Vecka 40 - Skridskokola.

Vi vill redan nu upplysa er om att det kan bli justeringar i schemat. 

Istidsförhandlingen blev klar i somras och vi behöver nu arbeta om schemat inför hösten innan det fastställda schemat och gruppindelningen kan publiceras.

 

Vi ber er att observera att träningstiderna och grupperna som tidigare förmedlats endast är preliminära och kan omarbetas inför säsongsstarten (när alla åkare gjort sina träningsval). Det kan bli aktuellt med ändringar för Konståkningsskola, Träningsåkare och tävlingsåkare.

 

(Konståkningsskola och/eller tävlingsgrupper som är planerade på torsdagar kan ev. få en träningstid på fredagar istället samt tränings-och tävlinsgrupper som är planerade på onsdagar kan få en annan dag istället. Mer information kommer i början av augusti). 

 

Skridskor

Det är dags att prova sina skridskor för att se att dem passar. Är den för små så är det nu dags att köpa nya. Ta kontakt med din/ditt barns tränare för diskussion. 

 

Konståkningsskolan och träningsgrupperna startar med markträning vecka 34. Då finns möjlighet att samtala kring skridskor och få hjälp att mäta fötter och få tips.

 

Frågor?

Kontakta oss på info@konstakning.se.

 

---

Missa inte att göra din/ditt barns anmälan till terminen senast 31/7. Anmälningslänk i MedlemsAppen och i din mailkorg.

 
Följ oss:
Våra sponsorer
Handla din utrustning hos: