SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Västerås Konståkningsklubb
Konståkning

Tävlingsåkare

Barn, ungdomar och vuxna med kunskaper motsvarande tävlingstest som vill tävla i konståkning kan ansöka om att delta i en tävlingsgrupp som tävlingsåkare.

 

Mål: Meningsfull och hälsosam idrottslig utveckling genom träning- och tävlingsverksamhet som är individuellt anpassad efter behov, förutsättningar och utvecklingstakt.

 

Vi har olika grupper beroende på hur åkarna önskar träna och tävla samt vilken utvecklingsnivå de befinner sig på.

 

Åkare som är på tävlingsnivå och inte vill tävla, hittar vi lämpliga träningsalternativ för som träningsåkare. Åkaren kommer att träna i en grupp med åkare på samma nivå och ålder.

 

För att delta krävs korrekt utrustning, stäm av med tränaren för individuell rekommendation. 

 

Vi vill vi informera om att svensk konståkning är inne på en förändringsresa med bland annat omstrukturering av testsystem och tävlingar. Bästa sättet att hålla sig uppdaterad är att följa informationen på Svenska konståkningsförbundets webbplats www.skatesweden.se.

 

Här hittar du information om:

Grupper: Ina bower, Chassé, Cross Roll, Cross Over, 3-Turn, Mohawk, Choctaw, Biellmann, Pearl, Layback, Haircut, Rocker, Bracket, Counter, Loop, Twizzle, Windmill, Illusion, Walley, Butterfly, Death Drop

 

För dig som är medlem
Logga in så får du tillgång till ännu mer information och tips!

 
Allmänhetens åkning