Kom ihåg att ladda ner och använda MedlemsAppen!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Västerås Konståkningsklubb
Konståkning

Boka plats i Skridskoskolan eller gör en intresseanmälan >>>

 

Alla som vill lära sig åka skridskor kan delta. Vi har grupper för barn, ungdomar och vuxna! Barn från ca 3 år kan delta, enda kravet är att de ska kunna stå på skridskorna och resa sig själv om de ramlar. 

 

Målet är att väcka glädjen och intresset för att röra sig på is och lära alla deltagare grunderna i skridskoåkning. Vi lär ut skridskoåkningens grunder genom lek och rörelse och sätter åkglädjen i fokus. Det ska vara roligt att lära sig åka skridskor!  

 

För att delta behövs skridskor, hjälm, vantar och smidiga kläder. Märk hjälmen med namn.

 

Tillfällen: Skridskoskolan tränar på söndag förmiddag på Månskensrinken (uterink). Varje termin består av 10 träningstillfällen. 

 

Boka plats i Skridskoskolan genom att göra en intresseanmälan till verksamheten eller en bokning till de öppna platser som finns i respektive åldersgrupp. Nyintag görs (varje höst och vår) i mån av plats. Läs mer och boka plats >>>

På söndag 15/1 startar vårens skridskoskola!
2023-01-13 13:38

 

Genom lek och rörelse lär vi oss skridskoåkningens grunder!

 

Vi har enstaka platser kvar för dig som inte ännu anmält dig/ditt barn! Tar platserna slut rekommenderar vi dig att göra en intresseanmälan. Vi återkopplar när det finns plats i en grupp. Registrera anmälan/intresseanmälan här >>>

Avisering Skridskoskola 2023 / Announcement Skating School 2023
2022-12-21 09:55

Fredag 2022-12-16 aviserade vi erbjudande om plats i Skridskoskolan. Bifogat med avisering skickas en pdf-fil med all information som är viktig att veta inför Skridskoskole-starten. 

 

On Friday 2022-12-16 we announced Skating school spring 2023. Read the attaced file information that is important to know before the start of Skating School spring 2023. 

 

Information (SWE)

Information (ENG)

 
Följ oss:
Våra sponsorer
Handla din utrustning hos:
Våra tävlingar: