Hoppa till sidans innehåll

Vår verksamhet


Våra tränings- och tävlingsverksamheter är utformade så att de stimulerar till kvalitativ och långsiktig idrottslig utveckling och motverkar utslagning.

Vi fokuserar på att utveckla självförtroende, motivation, fysisk kompetens och kunskap hos alla som är med. Allsidig utveckling som präglas av lekfullhet är normgivande för verksamheten. Vi lägger grunden för ett helt liv av idrott och bidrar till en starkare förening och ett starkare idrottssverige.

Det är alltid åkaren själv som väljer ambitionsnivå och det finns när som helst möjlighet att ändra nivå.

SKRIDSKOSKOLA
En lekfull start för dig som är ny på skridskor och fortsättning för dig med förkunskaper. Genom lek och rörelser lär oss skridskoåkningens grunder oavsett om du vill bli konståkare, bandy- eller hockeyspelare i framtiden. Passar barn och ungdomar.

KONSTÅKNINGSSKOLA 
En lekfull fortsättning, för dig med förkunskaper i skridskoåkning. Genom lek och rörelse inriktas träningen på vår idrott, konståkning. Passar barn och ungdomar.

TONÅR/VUXENGRUPP 
Vi lär oss skridskoåkningens grunder för dig som är ny på skridskor eller vidareutveckling för dig om har förkunskaper och/eller vill ta upp ett tidigare intresse. Välbefinnande, glädje, hälsa, trivsel och prestation utgör grunden för allt utövande. Passar äldre ungdomar och vuxna.

TRÄNINGSÅKARE. 
Genom meningsfull och hälsosam idrottslig utveckling fortsätter vi att lära oss konståkning och idrottsliga värderingar. Välbefinnande, glädje, hälsa, trivsel och prestation utgör grunden för allt utövande. Passar barn, ungdomar och vuxna med förkunskaper som motsvarar minst tävlingstest.

TÄVLINGSÅKARE 
Meningsfull och hälsosam idrottslig utveckling genom träning- och tävlingsverksamhet som är individuellt anpassad efter behov, förutsättningar och utvecklingstakt. Vi har olika grupper beroende på hur åkarna vill träna och tävla samt vilken utvecklingsnivå de befinner sig på. Passar barn, ungdomar och vuxna med förkunskaper som motsvarar minst tävlingstest.


VILL DU DELTA? LÄS MER HÄR >>> 


FÖR DIN INFORMATION: VIKTIGA DATUM & SÄSONGSÖVERSIKT >>>


Uppdaterad: 22 AUG 2020 13:36


  Följ oss på sociala medier:

    

Bilder från våra aktiviteter: 
Bildgalleri 


Våra sponsorer:

Mimer_logga_färg 

Norströms entreprenad

Vill du också sponsra oss?
Läs mer här 


Handla din utrustning hos:
Teijas skateshop


 

 

Postadress:
IFK Västerås KK - Konståkning
Box 213
72106 Västerås

Besöksadress:
Mimerhallen, Pontus Widéns väg
72223 Västerås

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info