SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Västerås Konståkningsklubb
Konståkning

Välkommen till vår nya hemsida!
2022-05-17 13:39

IFK Västerås KK organiserar för framtiden. 

Nu har vi ännu bättre förutsättningar att utveckla får verksamhet!


Välkommen till vår nya hemsida och vårt nya automatiserade och digitala föreningssystem. 

Med anledning av att IdrottOnline förrändras under kommande säsong har vi nu valt att gå över till SportAdmin. Ett ett automatiserat och digitalt föreningssystem som ger oss ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet.

 

Övergången är ett steg i ledet att bli tydligare som förening och att underlätta föreningens kommunikation, planering och betalning. Systemet ger oss även nya digitala betallösningar där du kan betala via kort, faktura eller delfaktura - vilket kommer att spara och frigöra tid för vår förening och er medlemmar.

 

För föreningen blir processen mer eller mindre helt automatiserad vilket frigör många timmar för oss som förening, vilket gör att vi kan lägga tid på det vi och ni medlemmar verkligen vill - dvs utveckla föreningen.

 

Hemsida och MedlemsApp

 

Du får en full 360 view av vardagen som medlem och åkare i föreningen. 

 

Bytet ska generera en mer lättnavigerad och information hemsida och i SportAdmins appar samlar vi all information du behöver som medlem och ledare. 

 

Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play!
Som ledare behöver du även ladda ner “SportAdmin LedarApp”. 

 

När du laddar ner appen är det viktigt att du använder samma mail som är registrerad på åkaren i IdrottOnline. Du kommer att få en engångskod till din mail för att kuna logga in och och komma igång!

 

 

Avisering/kallelse (säsongsanmälan)
Inför säsongen 22-23 bokar du din aktivitet precis som tidigare säsonger, men med en smidigare upplevelse och betalning via SportAdmin. Vi skickar ut en avisering/kallelse via SportAdmins betalningssystem. Kallelsen skickas till den mail som är registerad i SportAdmin (samma adress är registerad i IdrottOnline). När du laddat ner appen finns även kallelsen där.
 
Du kan betala med kort, faktura eller göra avbetalningar.

Åkaren kan själv välja träningsmängd. Åkaren eller åkarens målsman kontaktar föreningen, för att göra en ny anmälan med åkarens egna val. Åkaren blir tilldelad lämplig grupp utifrån vald träningsmängd, där hänsyn tas till ålder, kunskap, resurser (istid, tränare och utrymme på isen). 


Svara på kallelsen och boka din plats i tid! Vi släpper inte platserna till allmänheten innan alla aktiva åkare har fått möjligheten att göra sina val och bli placerade i grupper enligt önskemål, men anmälan behöver göras innan deadline! 1/8 och 1/12 öppnas anmälan för allmänheten. Åkare som ännu inte gjort sina träningsval riskerar att tappa sin plats om inte anmälan görs innan deadline.
 

Kontakta oss gärna på info@konstakning.se, om du har frågor kring bytet av hemisda, administration eller betalning!

 
 
 
Följ oss på instagram:
 
Handla din utrustning hos:
Våra sponsorer
Allmänhetens åkning