SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Västerås Konståkningsklubb
Konståkning

Full koll på idrottsvardagen med hjälp av MedlemsAppen
I MedlemsAppen samlas allt som rör medlemmens idrottsvardag – åtkomligt när som helst, var som helst.

 

Kallelser
Med en tydlig vy över aktiviteterna missar du aldrig att svara på kallelsen. På aktiviteter där det ännu inte skickats en kallelse kan du förhandsrapportera för att visa om du är tillgänglig eller inte.
 
Nyheter

I appen samlas nyheter både från föreningen och laget/gruppen. Så att du inte behöver tänka på vilken mailklient, gruppchatt eller hemsida som infon publicerades på.

 

Kontakter

Skicka ett sms till ledaren, leta upp numret till lagkassören eller kontaktuppgifter till en lagkompis. Självklart kan du också dölja dina uppgifter om ni inte vill att de ska visas!
 
Utskick

Slipp leta bland en massa olästa mail! I appen hittar du alla utskick på ett och samma ställe. Dessutom kan du filtrera på person eller grupp, så att du bara ser det som behövs.

 

Samåkning
Åk tillsammans med dina lagkamrater till träning eller tävling – och organisera det med MedlemsAppen
 
Läs mer:
Ladda ner, logga in och använd MedlemsAppen
 

Logga in

  1. Skriv in din e-postadress och
  2. Klicka på hämta engångskod
  3. Skriv in engångskoden, som skickas till den e-post du angivit
  4. Logga in.

E-postadressen måste finnas registrerad i föreningens medlemsregister för att ni ska kunna logga in.

 

Samla fler personer under ett och samma konto i MedlemsAppen?

Är du eller ditt/dina barn med i mer än en förening och vill se samtligas lag/grupper i MedlemsAppen?

Säkerställ då att den e-mailadressen som du loggar in med även finns registrerad på de personer som du vill koppla ihop.

Är du tex. målsman behöver samma e-postadress vara inlagd på samtliga barn.

 

Ändra e-postadress

Ni kan ändra e-postadressen själv om din förening använder SportAdmins hemsida. Logga in uppe till höger, klicka på ikonen som liknar en gubbe och därefter "redigera din e-postadress". I annat fall, måste ni kontakta föreningen och be dem att ändra din e-postadress.

Lägg till kontaktuppgifter i MedlemsAppen

Under menyn ”Kontakter” i MedlemsAppen visas de grupper som medlemmen är kopplad till. Genom att klicka sig in i gruppen kan man se gruppens deltagare och ledare. Vidare visas medlemmens medlemmens e-post och telefonnummer om man klickar på dennes namn.

 

Dölj kontaktuppgifter
Medlemmar kan dölja sina kontaktuppgifter under "Inställningar" (Kugghjulet som finns i huvudmenyn) → Välj person → och avaktivera ”Visa kontaktinformation”.

 
 
Handla din utrustning hos:
Våra sponsorer
Allmänhetens åkning