Västeråspiruetten 11-12 mars
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Västerås Konståkningsklubb
Konståkning

Boka plats via vår bokningssida!

Nya åkare kan registrera en intresseanmälan till vår verksamhet (läs mer nedan).

 

Vårterminen 2023 - FULLT!

Enstaka platser finns i Skridskoskolan (tonår-vuxen). 

Ställ dig gärna i kö till höstens verksamhet genom att klicka dig vidare från länken ovan. 

Boka din plats i IFK Västerås Konståkningsklubb

Verksamhet

Träningsmängd

Skridskoskola (SS): barn, ungdom & vuxen

1 gg/vecka

Konståkningsskola (KS): barn & ungdom

2-3 ggr/vecka

Träningsåkare (TR): tonåring & vuxen

1-3 ggr/vecka

Tävlingsåkare (TÅ): barn, ungdom, vuxen

3-6 ggr/vecka

 

Vi har nyintag inför inför varje termin (höst och vår) i mån av plats. Barn, ungdomar och vuxna som deltagit i skridskoskolan eller som kan åka skridskor och vill ta steget att utvecklas mot en konståkare, kan anmäla intresse till våra konståkningsgrupper. Intresseanmälan kan registreras via vårt boknings- och betalningssystem. Vi återkopplar om och när det finns plats i en grupp. För åkare i skridskoskolan går det bra fortsätta i nuvarande grupp, om det inte finns någon ledig plats just nu.

 

Återanmälan. På våren (vanligtvis i maj) planeras kommande säsongs verksamhet, gruppindelning och träningstider. Aktiva åkare får en kallelse till mail och MedlemsApp med tilldelad grupp. I kallelsen framgår gruppens träningsmängd och planerade träningstider/dagar. Under höstterminen skickas en liknande kallelse inför vårterminen


Aktiva åkare i respektive verksamhet har förtur till platserna i respektive verksamhet. Registrera anmälan innan deadline, efter deadline kan platsen släppas till någon annan.

 

Återanmälan senast: 

Skridskoskola

31/7 hösttermin, 1/12 vårtermin

Konståkningsskola

31/7 hösttermin, 1/12 vårtermin

Träningsåkare

31/7 hösttermin, 1/12 vårtermin

Tävlingsåkare

31/5 hösttermin, 1/12 vårtermin

 

Åkaren kan själv välja träningsmängd. För att byta träningsmängd kontaktas föreningen av åkaren eller åkarens förälder/vårdnadshavare. Åkaren blir tilldelad lämplig grupp utifrån vald träningsmängd, där hänsyn tas till ålder, kunskap och resurser (istid, tränare, utrymme på isen). Åkaren bör anmäla sig till den träningsmängd (antal tillfällen/vecka) som åkaren kommer delta i.

 
Följ oss:
Våra sponsorer
Handla din utrustning hos:
Våra tävlingar: