Anmäl dig till våra grupper och läger!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Västerås Konståkningsklubb
Konståkning

Inbjudan (externa åkare) | Uppdaterad 2023-04-18

 

Inbjudan (åkare i IFK Västerås KK) | Uppdaterad 2023-04-18 
(För att komma till inbjudan, logga in med din registrerade e-postadress och den engångskod som skickas till din e-post). 

 

Information - sen anmälan

För att göra en sen anmälan kontakta oss på info@konstakning.se

 

 

**********

Registera din anmälan via bokningssidan - såhär gör du för att anmäla dig: 

 

Extern åkare

Klicka på den blåa knappen "Logga in". Fyll i din e-post i första steget och därefter åkarens personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.

 

Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

 

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blå knappen "Logga in". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

 

 
Följ oss:
Våra sponsorer
Våra tävlingar:
Allmänhetens åkning