Västeråspiruetten 11-12 mars
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Västerås Konståkningsklubb
Konståkning

Äntligen kan vi bjuda in till vår populära Utvecklingshelg i Rimbo under kristihimmelfärdshelgen. Lägret arrangeras i natursköna Rimbo och Rimbo IF:s anläggning Arkadien, där vi bor, tränar och har roligt tillsammans under 4 dagar.

Lägret vänder sig i första hand till tävlingsåkare men träningsåkare och konståkningsskola kan erbjudas i mån av plats. Bekräftelse skickas efter anmälningstidens utgång. 

 

Datum: 17-21 maj 2023

Avresa: onsdag 17 maj  (avresa Mimerhallen cirka klockan 18:00)
Hemresa: 
söndag 21 maj (ankomst Mimerhallen cirka 17:00).

 

Lägerföräldrar
För att vi ska kunna genomföra helgen behöver vi flera lägerföräldrar (i första hand yngre åkare föräldrar). Anmäl dig i formuläret i samband med anmälan av ditt barn. Som lägerförälder utgår en rabatt på 500 kr på åkarens lägeravgift (ett av dina barn om du har fler barn på lägret). 

Arbetsuppgifterna inkluderar att vara support till åkare och tränare, men också att ordna med måltiderna (frukost, lunch, middag och kvällsmål) samt att hålla ordning i lokalerna.

 

Regler

På lägret följer vi de regler vi gemensamt tagit fram. Det är inte tillåtet att lämna området, då vi som förening ansvarar för åkarnas säkerhet och välmående på plats.

 

Åkaren ska kunna ta eget ansvar för att följa regler, passa sovtider och träningstider. Viktigt att åkaren kan knyta sina skridskor själv (träna på detta hemma inför lägret). Yngre tävlingsåkare kan delta om en egen eller ansvarande vuxen/förälder följer med som lägerförälder. 

 

Avgift: 2500 kr
Avgiften inkluderar gemensam bussresa till och från Rimbo, träning, sociala aktiviteter, samt kost och logi. Betalas i samband med bekräftelse. 

 

[ Boka din plats nu! ]

Platserna är begränsade så boka din plats i tid men senast 11 april.

 

Vi ser fram mot härliga dagar tillsammans!

 
Följ oss:
Våra sponsorer
Handla din utrustning hos:
Våra tävlingar: