SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Västerås Konståkningsklubb
Konståkning

Barn, ungdomar och vuxna som kan grunderna i skridskoåkning och som deltagit i skridskoskolan (eller som kan åka skridskor) och vill ta steget att utvecklas mot en konståkare, kan anmäla intresse till våra konståkningsgrupper.

I tonår-vuxengruppen kan du som är ungdom eller vuxen utvecklas och lära dig mer om konståkning i en grupp med likasinnade från 13 år och äldre. 

 

Vår idrott, konståkning, tränas genom allsidig och omväxlande träning på is och mark. Fokus inriktas på att lägga grunden för den mycket goda kroppskontroll, styrka, smidighet och förståelse för konståkningens specifika färdigheter som åkaren behöver för att utvecklas. Åkare om vill förbereda sig för tävlingar har möjlighet att göra det i en lugn och trygg miljö utan krav. Det ska vara roligt att prova på konståkningens olika delar.  

 

Åkaren kan önska träningsmängd och blir tilldelad lämplig grupp utifrån vald träningsmängd, där hänsyn tas till ålder, kunskap och resurser. Det är Västerås Stad som fördelar istiderna i Västerås och det är utifrån tillgång på istider vi sätter ramarna för vår verksamhet.

 

Hjälm är obligatoriskt!

 

Intresseanmälan 

Intresseanmälan kan registreras via vår bokningssida.

 

Information om anmälan finns här. 

 

Kontakta oss på info@konstakning.se om det finns frågor!

 
 
Handla din utrustning hos:
Våra sponsorer
Allmänhetens åkning