SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Västerås Konståkningsklubb
Konståkning

Sara och Vera har kvalificerat sig till Nationella Seriefinalen 2023!
2023-03-14 12:46

STORT GRATTIS till Sara Tahvanainen (Junior Damer) och Vera Lindevret (Ungdom 15 Flickor) som efter årets fina resultat i Elitserien och Nationella Ungdomsserien kvalificerat sig till årets Nationella Seriefinal! Finalen arrangeras 14-16 april i Borlänge. 

Det är 7 år sedan IFK senast hade en åkare kvalificerad till finalen (Klara Lindevret, 2016) och det är första gången som klubben har två deltagare kvalificerade till finalen samtidigt.  

 

Serien består av 10 deltävlingar och en final. Åkarna samlar poäng i elitserien och rangordnas. Rangordningen i elitserien ligger till grund för uttagning till SM och JSM samt till Nationella seriefinalen.

 

I finalen 2023 deltar de högst rangordnade åkarna: 

Seniorer Herrar: 5 deltagare

Seniorer Damer: 10 deltagare

Juniorer Herrar: 5 deltagare

Juniorer Damer: 12 deltagare
Ungdom Pojkar: 4 deltagare

Ungdom 15 Flickor: 8 deltagare

 

STORT GRATTIS TILL ERA PRESTATIONER OCH VI ÖNSKAR ER LYCKA TILL VID FINALEN!

 

 

Nyhet från Svenska Konståkningsförbundet: https://www.skatesweden.se/nyheter/nyheter/2023-03-13-nu-star-det-klart-vilka-akare-som-kvalificerat-sig-till-seriefinalen-2023

 

Läs mer om de Nationella Serierna: https://www.skatesweden.se/tavla/att-tavla/forbundstavlingar/nationella-serier---singel-par-isdans

 

Åkare som kvalificerat sig till finalen: https://www.skatesweden.se/tavla/resultat--ranking/ranking--kriterier

 

 

 

 

 

 

 
 
Handla din utrustning hos:
Våra sponsorer
Allmänhetens åkning