SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
IFK Västerås Konståkningsklubb
Konståkning

Kalender och träningstidsöversikt
2023-02-03 20:47

Träningstidsöversikten är uppdaterad med en förenklad layout. 

 

För dig som ännu inte loggat in på hemsidan, hittar du schemat längst upp till vänster på sidan. Logga in med din engångskod och klicka dig in på schema.

 

Vi vill även passa på att upplysa er om föreningens kalender - där alla föreningens aktiviteter finns samlade. Ingen inloggning behövs. Klicka dig in på sidan direkt. 

KALENDER

I föreningens kalender finns föreningens träningstider och aktiviteter samlade. Här finns möjlighet att prenumerera på en kalender för en verksamhet eller för en specifik grupp. Ingen inloggning behövs, klicka dig in på sidan direkt.

 

För att prenumerera på gruppens aktivieter - välj verksamhet och därefter grupp - klicka på prenumerera högst upp till höger.  

 

SCHEMA

schema-sidan finns dokument, kalendernträningsändringar och uppdateringar kring aktiviteter och träningar.  

På sidan dokument finns pdf-filer med grundschema och gruppindelningar.  

 

MEDLEMSAPPEN

Viktigt att ladda ner och använda. Det bästa sättet att vara uppdaterad med aktuell information gällande träningstider, aktiviteter och ändringar är att använda MedlemsAppen. Åkaren kan ofta själv hantera appen och svara på sina kallelser. Finns inte aktiviteten/träningen i appen betyder det att träningen är inställd eller ändrad. Information/schemauppdateringar finns på hemsidan. 

 

Schemaändring i MedlemsAppen. För dig som är medlem i gruppen "träningsändringar" skickas en påminnelse 1 dag före i MedlemsAppen. För att lägga till dig själv i listan - boka dig i gruppen "träningsändringar", som finns under "Övrigt" på bokningssidan(Logga in (med en engångskod) → Välj person → Reservera en plats → Boka → Anmäl → Allt är klart!)

 

FRÅGOR

Kontakta alltid gruppens tränare om det finns frågor kring träningar eller aktiviteter. 

 

HÄLSNINGAR TRÄNARTEAMET

 

 
 
Handla din utrustning hos:
Våra sponsorer
Allmänhetens åkning